Lading nieuwe namen voor 3Voor12 Song Van Het Jaar in TivoliVredenburg (o.a. HAEVN en Jett Rebel)

3voor12
Lading nieuwe namen voor 3Voor12 Song Van Het Jaar in TivoliVredenburg (o.a. HAEVN en...
Door Cartman91 op 02 december 2016 - 16:41 1 Het einde van het jaar zit er weer aan te komen, dat betekent maar 1 ding: tijd voor de eindejaarslijstjes! Zo ook voor de verkiezing voor song van het jaar.

Vanuit TivoliVredenburg in Utrecht wordt hét liedje van het jaar bekend gemaakt omlijst door optredens van diverse artiesten. Zo komen onder andere De Staat, Sevn Alias, Bazart en Mozes And The Firstborn een show geven in Utrecht.

Maar de line-up wordt nu uigebreidt met Jett Rebel, HAEVN, Rondé, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, SBMG, Bewilder, Radio Eliza, Linde Schöne, Paul Sinha, GOSTO J. Bernardt.

3Voor12 Song Van Het Jaar vindt plaats op vrijdag 16 december, tickets zijn verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Een kaartje kost je 5 euro, een groepskaartje kost 12 euro.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



asummerstale1

A SUMMER'S TALE FESTIVAL MAAKT DE EERSTE NAMEN...Voor het Duitse festival A Summer's Tale begint het zomerse verhaal al vroeg,...

Download Festival

BRITSE EDITIE DOWNLOAD FESTIVAL VOEGT LIJST MET... De Britse variant van het Download Festival heeft vandaag weer een lijst met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.