Winnen: 2x2 kaarten voor Anthologyfest (met o.a. Purest of Pain)

Purest of Pain
Winnen: 2x2 kaarten voor Anthologyfest (met o.a. Purest of Pain)
Door sjoertb op 08 december 2016 - 16:10 1 Purest of Pain, Noizgate, 3rd Machine, Illisionless, Tragacanth en Vanaheim komen volgende week samen om Leusden onveilig te maken. De bands spelen namelijk op Anthologyfest 2016. Ook Warborn Waste, Shade of Hatred, Gorged, Xeno, Endymaeria en The Dutch Duke zijn van de partij!

Op zaterdag 17 december vindt het festival plaats en jij kan er zomaar bij zijn. Festivalinfo mag namelijk 2x2 combikaarten weggeven voor Anthologyfest!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit festival wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Anthologyfest'.

Deze actie loopt t/m 14 december.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dour Festival

VIJF NIEUWE NAMEN VOOR DOUR (O.A. JUSTICE EN METRONOMY)Eerder werd de eerste naam voor Dour al bekend gemaakt. Niemand minder dan...

MuziekcentrumTRIxnws

EERSTE NAMEN WE ARE OPEN 2017 BEKEND Tijdens We Are Open worden er vier podia gevuld met Belgische bands. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.