Isle of Wight breidt line-up uit met onder meer Rag N Bone Man, David Guetta en Run DMC

David Guetta
Isle of Wight breidt line-up uit met onder meer Rag N Bone Man, David Guetta en Run DMC
Door Cartman91 op 16 december 2016 - 11:53 1 Het Britse Isle of Wight festival heeft de line-up verder uitgebreid, nadat eerder Arcade Fire en Rod Stewart als headliners werden gepresenteerd komen daar nog David Guetta, George Ezra, Bastille, Rag N Bone Man, Jack Savoretti en toch wel de meest opvallende naam in dit rijtje Run DMC bij.

Laatstgenoemde is opvallend te noemen, omdat sinds de moord op DJ Jam Master Jay in 2002 de overige leden (Rev Run en DMC) niet meer optraden op enkele reünies na. Daar waar de groep, samen met David Guetta (foto) co-headliners voor de vrijdag zijn.

Het Isle of Wight festival vindt plaats van 8 t/m 11 juni op het gelijknamige Britse eiland. Tickets voor het festival zijn op de site van het festival te verkrijgen. Een weekend kaartje kost je 175 pond (omgerekend zo'n 208 euro). Een dagkaart voor de vrijdag kost je 60 pond (omgerekend zo'n 71 euro), voor de zaterdag of zondag kost een dagkaart 80 pond (omgerekend zo'n 95 euro).

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



delainnews

FEMME 2017 KOMT MET DELAIN, MAYAN EN MEERFemME, het Femail Metal Event vindt volgend jaar plaats van 22 tot en met 24...

grasnapolskyy

NEGEN NIEUWE NAMEN VOOR GRASNAPOLSKY (O.A. BARTEK,... Voor de 3e editie van het Apeldoornse Grasnapolsky festival kunnen er negen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.