Winnen: 3 x 30 euro shoptegoed bij Hoesjes-Outlet.nl

Hoesje Outlet
Winnen: 3 x 30 euro shoptegoed bij Hoesjes-Outlet.nl
Door op 1 Is het niet fijn om het nieuwe jaar te starten met een nieuw fris hoesje om je telefoon? Wat extra bescherming voor je telefoon tijdens het nieuwe festivalseizoen? De decembermaand is al duur genoeg, daarom komt deze actie je misschien wel goed uit!

We hebben goed nieuws want Festivalinfo.nl mag in samenwerking met Hoesjes-Outlet.nl maar liefst 3x30 euro aan shoptegoed weggeven! Komt dat even mooi uit?

Op de website van Hoesjes-Outlet.nl vind je een groot aantal verschillende hoesjes voor diverse telefoons. Ze hebben een ruim assortiment aan hoesjes voor de nieuwe iPhone 7 maar ook hoesjes waar je al je pasjes in kan steken. Of een zelfklevend hoesje die je simpel ergens aan kan plakken, ideaal voor bijvoorbeeld selfies op festivals! Genoeg keuze dus en tevens voor ieder wat wils.

Om mee te doen aan deze wedstrijd stuur je een mailtje met je volledige naam en adres naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Shoptegoed Hoesjes-Outlet.nl'.

Deze actie loopt t/m 7 januari.
Into The Void news

METALFESTIVAL INTO THE VOID PRESENTEERT EERSTE NAMEN...Het Into The Void festival, dat op 20 en 21 oktober plaatsvindt in podium...

openluchttheater valkenburg

NIEUW FESTIVAL MIDSUMMER PROG IN VALKENBURG KOMT... In het Limburgse Valkenburg wordt er in het Openluchttheater (in samenwerking...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.