Indian Askin en meer voor Bevrijdingsfestival Utrecht

review: Indian Askin - 24/11 - Rotown
Indian Askin en meer voor Bevrijdingsfestival Utrecht
Door Cartman91 op 15 februari 2017 - 16:28 1 Op 5 mei vieren wij vrijheid in Nederland (dit jaar al 72 jaar). Dit wordt op diverse manieren gevierd, waaronder een Bevrijdingsfestival. Die zijn overal door het land te vinden, zo ook in Utrecht.

Voor de Bevrijdingsfestival in deze stad zijn daar nu de eerste namen van bekend gemaakt, dit zijn er drie. Op het festival staan de kersverse winnaars van de Edison Popprijs in de categorie "beste nieuwkomer" Indian Askin, maar ook 45ACIDBABIES en Altin Gün.

Op de diverse Bevrijdingsfestivals staan ieder jaar ook een aantal ambassadeurs van de vrijheid. Deze ambassadeurs reizen het land per helikopter af om op de grote Bevrijdingsfestivals te kunnen spelen. Wie deze ambassadeurs zijn is op dit moment nog niet bekend. Toegang tot het festival is zoals ieder jaar gratis.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



madnesfestivasnws

TIEN NAMEN ERBIJ VOOR MADNES FESTIVAL (SPLENDID,...Het Amelandse festival MadNes heeft tien namen toegevoegd aan de line-up....

SoccerRocker news

EERSTE NAMEN VOOR SOCCERROCKER IN AMSTERDAM (O.A.... Het Amsterdamse SoccerRocker heeft voor de komende editie de eerste namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.