Tindersticks opent Motel Mozaique met Cine-Concert

Tindersticks
Tindersticks opent Motel Mozaique met Cine-Concert
Door RobZ op 21 februari 2017 - 10:48 1 Tindersticks opent op donderdag 6 april het Motel Mozaique Festival met een exclusief cine-concert in de Rotterdamse Schouwburg. De band speelt de soundtrack die ze componeerden bij 'Minute Bodies', een film van Tindersticks-frontman Stuart A. Staples. De show op Motel Mozaique is de enige Nederlandse stop op de Europese tournee van Tindersticks.

Vanaf vandaag zijn er combitickets te koop voor Motel Mozaique Festival en het exclusieve openingsconcert van Tindersticks. Mensen die al een dagticket of passe-partout voor het festival hebben, kunnen voor een kleine meerprijs ook een ticket voor dit concert scoren. Wanneer het concert nog niet is uitverkocht, zijn er vanaf 9 maart ook losse tickets voor het openingsconcert te koop. Deze gaan dan 24 euro kosten.

Voor 65 euro ben je bij het concert van Tindersticks en de twee dagen van Motel Mozaique. Een dagticket met toegang tot het concert van Tindersticks kost 47,50.

Voor Motel Mozaique dat op vrijdag 7 en zaterdag 8 april plaatsvindt, zijn onder andere The Slow Show, Devendra Banhart, Grandaddy, Lisa Hannigan, Thundercat, Warhaus, Joep Beving, Ryley Walker, Klangstof, Weyes Blood, Mourn en Happyness bevestigd. Het hele programma van Motel Mozaique 2017 vind je hier.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Eindhoven Metal Meeting 2017

TANKARD, DOOL, MERCILESS EN MEER NAAR EINDHOVEN...De eerste reeks namen voor Eindhoven Metal Meeting zijn bekend. Dagelijks gaf...

vestrock12

VESTROCK JUNIOR MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND (O.A.... Twee weken geleden maakte Vestrock nog de eerste namen bekend (met o.a. Drive...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.