Navarone, Donnie en Son Mieux bij eerste twintig bevestigingen Sniester festival

Navarone
Navarone, Donnie en Son Mieux bij eerste twintig bevestigingen Sniester festival
Door RobZ op 01 maart 2017 - 13:38 1 Het laatste weekend van mei (26, 27 en 28 mei) staat de binnenstad van Den Haag in het teken van het Sniester festival. Op de 13 locaties verspreid door Den Haag spelen Animal House, Bartek, Canshaker Pi, Donnie, GOSTO, Jacle Bow, Jo Goes Hunting, Mooon, Navarone, OIJ, Pip Blom, Simon Keats, The Graveltones, The Jerry Hormone Ego Trip en Traumahelikopter. Uit Den Haag zelf spelen ook nog Niko, Cooper, Son Mieux, Mamihlapinatapai en Monomyth.

Het Sniester festival, een samenwerking van de Grote Markt en Paard van Troje, wordt voor de vierde keer georganiseerd, ondanks een tegenvaller uit de subsidiehoek. Voor het eerst is het festival niet gratis.

Een ticket voor alle drie de dagen van dit festival kost 10 euro. Dit wordt 15 euro als de earlybird periode is afgelopen. Voor een tientje kan je ook een dag naar het festival. Tickets bestel je via deze link. Aangezien je voor deze 10 euro 80 artiesten kunt bekijken, kan je wel spreken van een bijna-gratis festival.


Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Baroeg Open Air 2017

EERSTE NAMEN VOOR BAROEG OPEN AIR MET O.A. DE LIKTBaroeg Open Air is een gratis festival in Rotterdam en heeft voor de komende...

Groezrock 2016

NIEUWE LIJST MET NAMEN VOOR GROEZROCK (O.A. BRUTUS,... Het Belgische festival Groezrock heeft voor de komende editie nieuwe namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.