TW Classic maakt meer namen bekend (o.a. Wolfmother en Fleddy Melculy)

review: Wolfmother - 24/11 - TivoliVredenburg Wolfmother
TW Classic maakt meer namen bekend (o.a. Wolfmother en Fleddy Melculy)
Door Cartman91 op 13 maart 2017 - 16:12 1 Het Belgische TW Classic festival heeft na Guns N' Roses weer wat namen voor de line-up bekend gemaakt. Dit keer kunnen Wolfmother (foto), Fleddy Melculy, Channel Zero en The Pretenders.

TW Classic vindt plaats op 24 juni op hetzelfde festivalterrein in Werchter als waar Rock Werchter (29 juni t/m 2 juli) plaatsvindt.

TW Classic is een festival naar een klassiek en beproefd recept. Het grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994. Te weten: A) een mooie dag bij het begin van de zomer, B) een festivalterrein met 1 podium, C) een fijn en uitbundig publiek en D) een selecte groep van grote namen met een loopbaan. TW Classic is ondertussen zelf een klassieker geworden.

Kaartjes voor TW Classic zijn nog te verkrijgen via de Belgische Ticketmaster. Een festivalticket kost tussen de 91 euro en 156 euro.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dranouternews2.jpg

VEERTIEN NIEUWE NAMEN VOOR DRANOUTER 2017 BEVESTIGD... Dranouter 2017 had eerder al de komst aangekondigd van onder meer Gregory...

sfeernews2

POLITIEKE PARTIJEN OVER FESTIVALS EN POPPODIA DEEL 3... Festivalinfo onderzoekt in aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen van 15...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.