Mama’s Pride 2017 heeft HAEVN en DeWolff als headliners

Haevn
Mama’s Pride 2017 heeft HAEVN en DeWolff als headliners
Door ThomasS op 14 maart 2017 - 12:00 1 HAEVN en DeWolff zijn de grote namen van het gratis festival Mama’s Pride in Geleen. Andere artiesten van de voorlopige line-up zijn Fleddy Melculy, The Grand East, Ferocious Dog, Bohemian Betyars, Hot House & The Horns en Morgana’s Illusion. Mama’s Pride vindt plaats rondom Moederdag, op 13 en 14 mei 2017.

Ook zijn er dit jaar wederom buitenlands acts te zien, waaronder de Belgische metalsensatie Fleddy Melculy, de Balkan feestband Bohemian Betyars uit Hongarije en de Britse folkpunk van Ferocious Dog.

De 23e editie van het muziekevenement vindt opnieuw plaats in het Burgemeester Damenpark in Geleen. Zaterdag 13 mei start het festival om 15:00 uur ’s middags. De laatste noten zijn een dag later, op zondag 14 mei, om 23:00 uur te horen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sfeernews

POLITIEKE PARTIJEN OVER FESTIVALS EN POPPODIA DEEL 4...Festivalinfo onderzoekt in aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen van 15...

dranouternews2.jpg

VEERTIEN NIEUWE NAMEN VOOR DRANOUTER 2017 BEVESTIGD... Dranouter 2017 had eerder al de komst aangekondigd van onder meer Gregory...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.