Diesel en Paul Young maken line-up 4e editie Night at the Park compleet

Paul Young
Diesel en Paul Young maken line-up 4e editie Night at the Park compleet
Door op 1Met de komst van Diesel en Paul Young is de line-up van Night at the Park 2017 compleet. Paul Young, die grote successen vierde in de jaren 80 met superhits als Love Of The Common People en Come Back And Stay zal met deze en andere hits, nog één keer de jaren 80 doen herleven. Diesel heeft als een van de zeer weinige Nederlandse artiesten, in 1981 een heuse top-40 hit gehad in Amerika en in de rest van de wereld met het nummer Sausalito Summernight. De band is onlangs nieuw leven ingeblazen met een tour langs festivals en clubs tot gevolg. Op zaterdag 24 juni hebben zij de eer om Night at the Park 2017 te openen.

Eerder werden optredens van Level42, UB40 (feat Ali, Astro and Mickey) en Garland Jeffreys al bekend gemaakt, evenals de toevoeging van een tweede podium waar tributes zullen worden gegeven aan Queen, The BeeGees, Bob Marley, Rod Stewart en Fleetwood Mac. Night at the Park vindt dit jaar wederom plaats in het Haagse Zuiderpark op zaterdag 24 juni.

Vanaf 2017 is Night at the Park een 18+ evenement. Wat zoveel wil zeggen dat bezoekers 18 jaar of ouder moeten zijn om het terrein te mogen betreden.

Voor tickets en meer info: www.nightatthepark.nl
Haevn

KENSINGTON, HAEVN EN MEER NIEUWE NAMEN VOOR 3FM...Kensington, HAEVN, Jett Rebel, Fresku & Mocro Maniac, Lucas Hamming en...

Down The Rabbit Hole2

DOWN THE RABBIT HOLE MAAKT 14 NIEUWE NAMEN BEKEND... Van 23 t/m 25 juni vindt de vierde editie van Down The Rabbit Hole plaats...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.