Festivalfoto's en -video's op Festivalinfo

Door limma op 21 september 2007 - 17:09 Zoals je misschien weet, hebben we vlak na Lowlands / Pukkelpop wat functionaliteiten op het gebeid van foto / video aan Festivalinfo toegevoegd. Na een maandje testen en uitproberen zijn we er nu klaar voor deze functionaliteiten wat meer onder de aandacht te brengen.

Zo heeft de voorpagina van Festivalinfo wat wijzigingen ondergaan. In de navigatie bovenaan de pagina is het kopje FOTO/VIDEO toegevoegd. Aan de rechterkant van de frontpage is een blok toegevoegd waar de laatste foto's en video's getoond worden.

De laatste maanden zijn al heel veel leuke foto's en video's toegevoegd. Zo zijn daar de video's van C-Mon & Kypski op Lowlands of Linkin Park op Pinkpop of Turbonegro op Pukkelpop.

Ook de fotografen onder ons hebben niet stil gezeten. Hier een aantal mooie plaatjes:
Akkoustische sessie Hello Goodbye op Pukkelpop , Moke op Breda Barst , Willy DeVille op Pinkpop Classic en Poison My Blood op Kreekrock.

Ga jij binnenkort naar een festival? Neem dan je camera, videorecorder of mobiele telefoon mee.
Wanneer een festival afgelopen is, wordt het direct mogelijk foto's en video's van dat festival toe te voegen. Ga hiervoor naar de festival-pagina (bijvoorbeeld die van Lowlands 2007) en je ziet vanzelf waar je je foto's en/of video's kwijt kan.

Komende weken zullen er elke week een paar foto's en video's door middel van een nieuwsberichtje uitgelicht worden.Refreshing Mowtown6

WINNEN: 2X1 KAARTEN REFRESHING MOTOWN28 September vindt in de Westergasfabriek te Amsterdam Refreshing Motown...

muse_news.jpg47

AC/DC, MUSE, FOO FIGHTERS EN ANDER NIEUWS ROND... Festival directeur Stuart Galbraith (Download Festival) heeft aan NME bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.