Tips: de beste Koningsdag en Koningsnacht festivals!

koningsdag radio 538
Tips: de beste Koningsdag en Koningsnacht festivals!
Door GraciaVisscher op 24 april 2017 - 16:13 1 Tijd om je oranje outfit weer uit de kast te trekken en Koningsdag te vieren! Iedereen die deze nacht en/of dag op zoek is naar een feestje kan overal in het land terecht. Wij hebben de beste feestjes en festivals op een rijtje gezet.

Kingsland Festival - Den Bosch, Amsterdam, Groningen, Maastricht en Hengelo
Tijdens Koningsdag 2017 gaat de organisatie van Kingsland Festival op maar liefst vijf locaties tegelijkertijd feestvieren! Met dance acts Yellow Claw, The Partysquad, Afrojack en Ronnie Flex

Meer informatie Kingsland Festival

8Bahn Kingsnight & Kingsday 2017 Festival - Arnhem
In Arnhem hoef je niet te kiezen tussen Koningsdag en -nacht, daar feest je gewoon door! De negende editie van het gratis toegankelijke 8Bahn Festival brengt o.a. Bicep, JamesZoo, De Sluwe Vos en Thomas Elmore naar het podium in Het Musispark.

Meer informatie 8Bahn Kingsnight & Kingsdag Festival

Life I Live 2017 - Den Haag
Life I Live Festival in Den Haag tovert ook dit jaar de binnenstad om tot een gratis festivalterrein waar kwaliteitsmuziek de boventoon voert. Wat valt er zoal te checken? Denk aan artiesten als Fresku, Birth of Joy, My Baby, CUT_, Kraak & Smaak en The Mysterons.

Meer informatie Life I Live



Koningsnacht Festival in Effenaar - Eindhoven
Waarschuwing: code oranje! Je kan wel eens Koningsdag missen na dit feestje in de Effenaar in Eindhoven. Het Koningsnacht Festival ontvangt o.a. Kees van Hondt, De Jeugd van Tegenwoordig en Rave van Fortuin om Koningsnacht 2017 onvergetelijk te maken!

Meer informatie Koningsnacht Festival

Oranjepop 2017 - Nijmegen
Minder hard feesten, meer biertjes drinken onder het genot van goede muziek. Oranjepop vindt plaats in het Hunnepark in Nijmegen en ontvangt dit jaar o.a. Navarone, Indian Askin, Andy Frasco en Thijs Boontjes op het podium.

Meer informatie Oranjepop



Helden van Oranje - Amsterdam, Den Bosch, Groningen
Wie op Koningsnacht de liefde aan Nederland wil verklaren, kan uit volle borst meezingen op het feest Helden van Oranje. Dit doe je dan natuurlijk ook met Nederlandse artiesten als Jan Smit, Gerard Joling, Xander de Buisonje en Django Wagner.

Meer informatie De Helden van Oranje

Jus d'Orange - Tilburg
Poppodium 013 organiseert op Koningsdag het gratis toegankelijke festival Jus d'Orange. Meer dan 20 liveacts en dj's als St. Paul, Egbert, Dokter Moon, SMIB, Juan Sanchez en Ben Penn zou Tilburg wel eens een tof Koningsfestival erbij kunnen hebben!

Meer informatie Jus d'Orange

SLAM! Koningsdag 2017 - Alkmaar
Voor het vijfde jaar op rij organiseert radiozender SLAM! dit outdoor dance event in Alkmaar. Naast het AFAS Stadion kun je, je de hele dag warm dansen op de beats van Fedde Le Grand, Lil Kleine, Kraantje Pappie, Tinie Tempah, Vato Gonzalez en Broederliefde.

Meer informatie SLAM! Koningsdag



Willemsfest 2017 - Arnhem
Koningsdag vieren met keiharde metal? Dan kan gewoon in Arnhem met Willemsfest. De headliner van deze editie zijn de death metalveteranen Sinister maar ook Pelgrim, Ill Trusted, Tarantino en Hamme zijn van de partij!

Meer informatie Willemsfest

Kralingse Bos Festival - Rotterdam
De vorige drie edities van het Kralingse Bos Festival in Rotterdam waren strak uitverkocht. Ook dit jaar gaat het fetival weer voor een volle bak met een line-up waar je niet stil op kan blijven staan. O.a. De Jeugd van Tegenwoordig, Fritz Kalkbrenner en A-Trak zijn bevestigd.

Meer informatie Kralingse Bos Festival





Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

DATUM 2018 EDITIE ROADBURN FESTIVAL BEKEND GEMAAKTHet Roadburn Festival zit er nog maar net op, maar de datum voor de 2018...

tentcamping

HETE NACHTEN IN JE TENTJE? WEES VOORBEREID! (EN WIN... De leukste festivals gaan dit seizoen weer dag en nacht door, zeker als er...

REACTIES

Avatar Bartpeterpan
di 25 apr 2017 16:23

Bartpeterpan Niet te vergeten: RocKing 2017 met o.a. Mozes And The Firstborn, MOOON, The Dirty Denims en Drive Like Maria. Meer info: https://www.facebook.com/events/1648943302066537/

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.