Winnen: 2 vrijdagtickets voor Rock Werchter 2017

Rock Werchter sfeer
Winnen: 2 vrijdagtickets voor Rock Werchter 2017
Door op 1Ben jij fan van Dua Lipa, Birdy, Royal Blood, James Blake, Bazart, Oscar & The Wolf en Radiohead? Of vind je ze allemaal stuk voor stuk geweldig en wil je ze heel graag live zien? Dan moet je vooral even verder lezen, want op 30 juni spelen ze allemaal (met nog veel meer geweldige andere artiesten) op Rock Werchter. En nu komt het goede nieuws: jij kan daarbij aanwezig zijn!

Festivalinfo mag namelijk 2 dagkaarten weggeven voor de vrijdag (30 juni) van Rock Werchter 2017!


Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Rock Werchter vrijdagtickets'.

Deze winactie loopt tot en met 8 mei.festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: ROYAL BLOOD, BONOBO,...We hopen dat je op de Koningsdag vrijmarkt genoeg geld hebt verdiend. Er...

zwartecross

LOOKAPONY, SCUMBAG MILLIONAIRE, RONDÉ, VINTAGE... Het Zwarte Cross festival in Lichtenvoorde heeft weer een rij met nieuwe...

REACTIES

Avatar johnjay
di 02 mei 2017 05:29

johnjay :)

 0
Avatar pijnacker
di 02 mei 2017 14:55

pijnacker De enige dag waarvoor ik al kaarten heb......hebben jullie de donderdag of zaterdag niet in de aanbieding ? ;-)

 0
Avatar Cinderela
zo 07 mei 2017 19:45

Cinderela Oeh! :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.