nieuws: BiFi regelt je festivalkaarten voor Rock Am Ring, Highfield, Bierpop en meer

Bifi Rock Your Life
Door RobZ op 28 april 2017 - 11:19 1 Als festivalganger ken je die momenten wel. Zin in iets voor bij je biertje, maar geen tijd om een half uur in de rij te staan voor een snack. Hoe fijn is het dan een BiFi worst bij je te hebben?

BiFi maakt het hebben van lekkere trek nu nog wat leuker! Ze hebben sinds kort namelijk een actie lopen waarmee je festivalkaarten voor onder andere Rock Am Ring, Airbeat One, Highfield en ons eigen Nederlandse Bierpop (what's in a name) kunt winnen. Naast kaarten voor festivals geeft BiFi nog 10 miljoen andere festival-essentials weg! Denk aan t-shirts, hoodies, Flixbus tickets en - waardebonnen.

Het enige wat je hoeft te doen is, de code(s) die staan vermeld op je BiFi worst invullen op de speciale BiFi Rock Your Life actiesite en een spelletje memory te spelen. Vind je een matchend paar kaarten? Hoppa! Je hebt een van de 10 miljoen prijzen gewonnen.

Er zijn kaarten voor de volgende festivals te winnen:
- Rock Am Ring: 2-4 juni (DE)
- Airbeat One: 13-16 juli (DE)
- Hype-O-Dream   15 juli (BE)
- Chiemsee Summer: 16-19 augustus (DE)
- Highfield: 18-20 augustus (DE)
- BierPop   18 november (NL)

Dus waar wacht je op? Rijd onderweg naar het festival langs een tankstation of supermarkt en zorg ervoor dat je flink wat van die BiFi actiecodes in je bezit krijgt. Met een beetje geluk sta je begin juni op Rock Am Ring en rock je een van Duitslands beste festivals met onder andere Rammstein, System of a Down en Macklemore & Ryan Lewis!

BiFi stuurde Jelmer en Jasper de Boer alvast naar Paaspop Schijndel en dat leverde een hoop pret op de Brabantse festivalcampging op:
chancetherapper

CHANCE THE RAPPER NIET OP LOWLANDS EN PUKKELPOP DOOR...De Amerikaan Chance The Rapper heeft zijn volledige Europese tour afgezegd....

absolutelyfreefestival

ABSOLUTELY FREE FESTIVAL KOMT MET NIEUWE NAMEN OP DE... Het Belgische Absolutely Free Festival heeft een zevental nieuwe namen aan de...

REACTIES

geen avatar
za 06 mei 2017 12:13

hahiha1 Vlees reclame.. zo 2016..

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS