Lowlands festivalterrein ingrijpend op de schop

Lowlands 2017
Lowlands festivalterrein ingrijpend op de schop
Door RobZ op 02 mei 2017 - 12:04 1 Lowlands had het al aangekondigd. Het festival bestaat 25 jaar en grijpt deze gelegenheid aan voor een flinke make-over. De nieuwe huisstijl was al gelanceerd en vandaag laat Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg via onderstaande video zien wat er op het terrein gaat veranderen.

Er komen nieuwe Alpha en Bravo tenten en er is een dam rondom LLake Lowlands gebouwd. Dit zorgt ervoor dat festivalverkeer het terrein niet meer doorkruist, maar om het festivalterrein heen kan rijden. Ook de festivalentree wordt anders. Er zal soepeler worden omgegaan met het biertje dat je van de camping naar het festivalterrein mee wilt nemen. Ten slotte komt er een nieuw 24-uurs gebied genaamd ArmadiLLow. Dit gebied krijgt de vijf Lowlands schoorstenen, die dus bij de entree verdwijnen.


LL17 Terreinveranderingen from Mojo Concerts on Vimeo.



Lowlands 2017 vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 augustus. Er is al een flink gedeelte van de line-up bekend. Onder andere Editors, Mumford and Sons, Elbow, The XX, Alt-J, Iggy Pop, Moderat, London Grammar, Halsey en Migos staan op het programma. Hier vind je al onze Lowlands 2017 informatie. Er zijn nog tickets voor Lowlands 2017 te koop. Hier schaf je ze aan.


Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sub:merged

GROOT NIEUW TECHNO-FESTIVAL SUB:MERGED OP NIEUW...Het nieuwe Breepark heeft 44 hectare ruimte voor evenementen en ligt aan de...

Sziget

THE CHAINSMOKERS NAAR SZIGET De laatste headliner voor Sziget 2017 is zojuist bekendgemaakt. The...

REACTIES

geen avatar
di 02 mei 2017 14:40

eatsleeprave.. Zeer leuk om te zien. Zeer aagje hoe het eruit ziet. Wel jammer van die mooie entree...

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.