Winnen: 2x2 weekendkaarten Festival Mundial (met o.a. Brainpower, Vaudou Game en Linde Schöne)

Mudnial Sfeer
Winnen: 2x2 weekendkaarten Festival Mundial (met o.a. Brainpower, Vaudou Game en Linde...
Door op 1 Het wordt weer een feestje vol zomerse muziek op 24 en 25 juni in Tilburg, tijdens de 30e editie van Festival Mundial.

Deze zomer is Brainpower terug om de 15e verjaardag van zijn album ‘Verschil Moet Er Zijn’ te vieren met The Big Band Theory. En met de rauwe hiphopsoul en eigen sound van Linde Schöne, de Franse band Vaudou Game, Dialoque zijn er nog drie nieuwe namen te vermelden.

Eerder maakte Festival Mundial al bekend dat Skip & Die, TenTemPiés, Los Paja Brava, Ziggy Alberts, Jeangu Macrooy en Broken Brass Ensemble komen optreden.

Er bij zijn? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 weekendtickets weggeven voor Festival Mundial!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wilt gaan. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, telefoonnummer en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Festival Mundial'.

Deze winactie loopt tot en met 10 mei.Breda Barst

GRATIS FESTIVAL BREDA BARST MAAKT EERSTE NAMEN...De eerste namen op het programma van het gratis toegankelijke festival Breda...

Hurricane / Southside 2017 news

LAATSTE NAMEN HURRICANE 2017 BEKEND (O.A. DAVE HAUSE... Vandaag maakte Hurricane / Southside de laatste golf van artiesten bekend...

REACTIES

geen avatar
vr 05 mei 2017 13:01

time2msg Nice!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS