Lowlands zoekt naar nieuw literair talent in schrijfwedstrijd

Lowlands 2017
Lowlands zoekt naar nieuw literair talent in schrijfwedstrijd
Door sjoertb op 09 mei 2017 - 10:40 1 Voor de vijfde keer gaat de festivalorganisatie van Lowlands op zoek naar nieuw literair talent in De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd. Dit gebeurt in samenwerking met uitgeverij Nijgh & Van Ditmar en NRC.

Deelnemers worden gevraagd om een nieuw verhaal van 1000 tot 1500 woorden in te sturen. Uit de beste drie wordt op het festival één winnaar gekozen. De winnaar mag zijn verhaal daar voordragen en wint ook een publicatie in NRC en andere schrijfprijzen.

Lowlands vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 augustus. Er is al een flink gedeelte van de line-up bekend. Onder andere Editors, Mumford and Sons, Elbow, The XX, Alt-J, Iggy Pop, Moderat, London Grammar, Halsey en Migos staan op het programma. Hier vind je al onze Lowlands 2017 informatie. Er zijn nog tickets voor Lowlands 2017 te koop. Hier schaf je ze aan.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zomerparkfeest

EERSTE 50 NAMEN ZOMERPARKFEEST (O.A. WAYLON,...De festivalorganisatie van het Zomerparkfeest in Venlo heeft zojuist de...

we are electric

PROGRAMMA WE ARE ELECTRIC WEEKENDER MET TOEVOEGING... Voor het We Are Electric Weekender festival in Eersel is er een flinke lijst...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.