La Truite Magique (met o.a. Golden Dawn Arkestra) wordt expres kleiner

La Truite Magique
La Truite Magique (met o.a. Golden Dawn Arkestra) wordt expres kleiner
Door sjoertb op 09 mei 2017 - 13:19 1 Op La Truite Magique is de échte headliner de mooie vallei in de Ardennen waar het festival plaatsvindt. In het bos in het natuurgebied wordt er iets magisch gecreëerd met kleurrijke lampen in de bomen en de optredens rond het vuur. Het tentenkamp ligt op nog geen 100 meter van de festivalnederzetting.

In plaats van groter te groeien wil de festivalorganisatie het magische gevoel waarborgen door juist minder bezoekers toe te laten dit jaar. 499 festivalliefhebbers kunnen dit jaar genieten.

Een groot deel van het programma is zojuist aangekondigd. Golden Dawn Arkestra, Cavan Moran, Screamin’ Rebel Angels, Sam Green and the Midnight Heist, The Grand East, The Indelicates, Worry Dolls,The Antler King, Barely Autumn, Saint Solaire en Julie Scott zijn van de partij.

Van vrijdag 11 tot en met zondagmorgen 13 augustus kun je bij Vallei van herberg La Truite d’Argent in Houffalize terecht. Een combiticket kost € 59,50 via la-truite-magique.com.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Utrecht Centraal1

AMBER ARCADES, KIM JANSSEN EN MEER TIJDENS UTRECHT...Op 5 juni wordt er een muzikaal feestje op het Domplein in Utrecht gevierd...

Strand

CHEF’SPECIAL, RACOON EN VENGABOYS NAAR 5E EDITIE... Festival Strand bestaat vijf jaar. Dat viert de organisatie dit jaar met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.