Best Kept Secret komt mensen met een kaartje van Ticketswap tegemoet

Best Kept Secret news_groot
Best Kept Secret komt mensen met een kaartje van Ticketswap tegemoet
Door Cartman91 op 29 mei 2017 - 14:56 1 Het wil wel eens gebeuren dat je voor een concert of festival een kaartje wil kopen zodra de ticketverkoop begint, maar dat je misgrijpt. Dan zit er weinig op dan een kaartje op Ticketswap zien te vinden. Maar wat nou als het kaartje op naam wordt verkocht?

Daar is nog veel onduidelijkheid over en daar maakt het Best Kept Secret festival handig gebruik van. Want voor diegenen die een kaartje via Ticketswap hebben gekocht voor het festival in Hilvarenbeek heeft het festival een regeling getroffen. Deze regeling houdt in dat je deze kaartjes op je eigen naam kan laten zetten, dit kan een paar dagen duren (wijzigingen kan je uiterlijk tot 13 juni om 23:59 uur doorgeven).

Bij aankomst op het festival staat bij de ingang een speciale servicebalie waar ze van Ticketswap een lijst krijgen waarop de ticket van de oude eigenaar en die van de nieuwe eigenaar staan. Op deze manier kunnen ze controleren of de ticket geldig is. De oude ticket (met de naam van de originele eigenaar erop) wordt ongeldig verklaard en de nieuwe ticket met de naam van de huidige eigenaar erop wordt dan toegelaten.

Best Kept Secret vindt plaats van 16 t/m 18 juni. Onder andere Radiohead, Arcade Fire, Spinvis, The Boxer Rebellion, Agnes Obel en James Blake staan op het festival. Een dagticket (zondag) is verkrijgbaar voor 89 euro en een weekendkaartje kost je 170 euro.

Bron: nu.nl

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



NachtKlooster

OPKOMEND TALENT OP NACHTKLOOSTER (O.A. MATT WINSON...De festivalorganisatie van NachtKlooster biedt de laatste jaren steevast...

Schollenpop

JETT REBEL, TENTEMPIÉS EN MEER NAAR SCHOLLENPOP Het gratis toegankelijke festival Schollenpop heeft vandaag nieuwe namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.