Winnen: 3x2 PartyPlugs om je gehoor te beschermen!

Alpine PartyPlug oordoppen
Winnen: 3x2 PartyPlugs om je gehoor te beschermen!
Door sjoertb op 30 mei 2017 - 15:07 1 Uit een onderzoek naar gehoorschade onder festivalbezoekers gaf maar liefst de helft van de 3200 ondervraagden aan gehoorklachten te hebben. Toch draagt slechts 16% wel eens oordoppen en onderneemt 68% nooit iets om hun gehoor te beschermen. Dat moet beter kunnen vinden wij hier bij Festivalinfo.

Omdat we iedereen willen behoeden voor gehoorschade bij festival- en concertbezoek besteden we graag extra aandacht aan dit probleem.

We mogen nu in samenwerking met Alpine Hearing Protection 3x2 PartyPlugs weggeven. De oordoppen kwamen bij een test van het consumentenprogramma Kassa van de VARA het beste uit de test en zorgen ervoor dat het volume van de muziek teruggebracht wordt naar een veilig niveau.

Wil je kans maken op de PartyPlugs? Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel een mailtje te sturen met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'PartyPlugs'. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

We sturen elke winnaar twee setjes oordoppen op zodat je ook een vriend(in) kan helpen zijn/haar gehoor te beschermen.

Deze winactie loopt tot en met 5 juni.





Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TorreFlorimDeStaatnews

GRATIS POPCITY FESTIVAL IN DRACHTEN KRIJGT O.A. DE...Poppodium Iduna presenteert op zondag 23 juli de vierde editie van het gratis...

Fields of Joy

FIELDS OF JOY KRIJGT CHEF' SPECIAL, MILOW, EMIL... Er wordt hard gewerkt aan de line-up van Fields of Joy, dat op 22 juli in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.