Ronnie Flex en Joey Montana headliners voor Rotterdam Unlimited

review: Ronnie Flex - 04/03 - Paradiso Noord Ronnie Flex
Ronnie Flex en Joey Montana headliners voor Rotterdam Unlimited
Door Rox.98 op 08 juni 2017 - 10:39 1 Rotterdam Unlimited is een groot straatfestival en presenteert kunstuitingen die in de grote wereldsteden ontstaan, groeien en bloeien. Rotterdam Unlimited zet een traditie voort, met een divers programma vol muziek, podiumkunsten, high-end kunstenaars, dans, spoken word en natuurlijk de kleurrijke Zomercarnaval Straatparade. De eerste twee headliners zijn zojuist bekendgemaakt.

Joey Montana bracht vorig jaar zijn vierde solo-album 'Picky Back To The Roots' uit, waarvan de single 'Picky' een enorme hit werd in Mexico, Spanje en de Verenigde Staten.

Ook Ronnie Flex is erbij. De rapper scoorde een hit met 'Drank & Drugs' en heeft ondertussen een recordaantal streams op Spotify in Nederland.

Joey Montana en Ronnie Flex zijn op de laatste dag van Rotterdam Unlimited, dat van 25 t/m 29 juli duurt, te zien op het Hofplein.




Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 20178

16 NIEUWE NAMEN VOOR LOWLANDS (O.A. SEAN PAUL) Sean Paul, A Blaze of Feather, Chronixx, The Veils, Tycho, X Ambassadors,...

Misty Fields

LAATSTE TIEN NAMEN VAN MISTY FIELDS (O.A. AMBER... Het festivalprogramma van Misty Fields 2017 is helemaal compleet. Deze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.