Signeersessies van o.a. The Devil Wears Prada op Jera On Air

Signeersessie Jera
Signeersessies van o.a. The Devil Wears Prada op Jera On Air
Door sjoertb op 13 juni 2017 - 14:44 1 Ieder jaar kun je op Jera On Air naast de live optredens ook bands ontmoeten tijdens de signing sessies. Gisteren werd bekend welke bands er meedoen.

Op de vrijdag maken Northlane, While She Sleeps, Chelsea Grin en Obey The Brave tijd vrij voor hun fans. Op de zaterdag zijn Madball, Deez Nuts, The Devil Wears Prada en The Charm The Fury in voor een gesprekje en het signeren van albums en merch.

De exacte tijden van de signeersessies zullen bij de merchandise-tafels hangen.

Jera On Air vindt plaats van 22 t/m 24 juni in het Limburgse Ysselsteyn. Tickets voor het festival zijn al verkrijgbaar. Een combi-ticket kost 60 euro, waar een vrijdagkaartje 40 euro kost en een zaterdagticket 50 euro. Voor een plekje op de camping ben je minimaal 15 euro kwijt. Bekijk hier het hele programma van Jera On Air.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



london calling

NIEUWE NAMEN VOOR NAJAARSEDITIE LONDON CALLING (O.A....Het festivalprogramma van de najaarseditie van London Calling is weer een...

oerolnews

PROEF MET FESTIVALHULPDIENST VIA SMARTPHONE OP OEROL Op Oerol is er een experiment gestart met een nieuwe festivalhulpdienst. Met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.