Slowdive vervangt Kaleo op Rock Werchter

Slowdive
Slowdive vervangt Kaleo op Rock Werchter
Door op 1 De IJslandse rockband Kaleo moet het optreden op Rock Werchter helaas afzeggen. Ze moeten annuleren vanwege een medische behandeling van de frontman. Niet alleen Werchter, maar ook een lijstje andere optredens die komende zomer gepland stonden. Een vervanger is gevonden: Slowdive zal op vrijdag 30 juni de vrijgekomen spot invullen.

Op Rock Werchter 2017 staan o.a. Foo Fighters, Radiohead, Kings Of Leon, Arcade Fire, Linkin Park en System Of A Down. Maar ook alt-J, Blink-182, The Chainsmokers, Imagine Dragons, James Blake, Lorde, Oscar and The Wolf, Prophets Of Rage, Royal Blood en Soulwax.

Er zijn enkel nog dagtickets voor donderdag 29 juni in verkoop. Alle andere ticketcategorieën zijn inmiddels uitverkocht. Tickets voor Rock Werchter 2017 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.
Leffingeleuren 2016

NIEUWE NAMEN LEFFINGELEUREN EN DAGINDELING BEKEND... Leffingeleuren is een driedaags muziekfestival aan het einde van het...

Murakami 12

DE LIKT, THE KIK, JETT REBEL EN MEER ARTIESTEN NAAR... Haruki Murakami geldt wereldwijd als een van de meest gelezen en geliefde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.