ParkCity Live 2017 compleet met Bazart

Bazart
ParkCity Live 2017 compleet met Bazart
Door sjoertb op 21 juni 2017 - 12:01 1 De festivalorganisatie van ParkCity Live heeft het programma zojuist zo goed als compleet kunnen maken. De Belgische band Bazart is als laatste toegevoegd. Alleen de festivalopener moet nog worden bepaald in de lokale bandwedstrijd.

Bazart wist in het thuisland tweemaal Lotto Arena uit te verkopen en onlangs ook het Sportpaleis en speelde al op Rock Werchter, Pukkelpop, Pinkpop en Lowlands. Komende zaterdag staat Bazart bovendien op de mainstage van Down the Rabbit Hole.

Eerder was al bekend dat onder meer Golden Earring, De Staat, Typhoon, Di-Rect, Flogging Molly, Milow, Broederliefde, La Pegatina, Douwe Bob, Son Mieux, de Jeugd van Tegenwoordig en Blaudzun komen.

ParkCity Live 2017 vindt plaats op 8 en 9 juli in Heerlen. Het festival was in januari al in één dag uitverkocht. 20.000 bezoekers worden verspreid over twee dagen verwacht.



Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rockit

ACHT NAMEN VOOR NIEUW JAZZFESTIVAL ROCKIT (O.A....In mei maakte de festivalorganisatie van het nieuwe festival Rockit al de...

Lowlands 20171

LOWLANDS LITERATUURPROGRAMMA MET O.A. HERMAN... Op Lowlands is er elk jaar ook genoeg te doen naast het kijken en luisteren...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.