Earl Sweatshirt en Israel Vibration annuleren shows op Dour - Lomepal valt in

review: Dour Festival 2015 - Vrijdag
Earl Sweatshirt en Israel Vibration annuleren shows op Dour - Lomepal valt in
Door sjoertb op 11 juli 2017 - 12:41 1 Zojuist heeft de festivalorganisatie van Dour laten weten dat er twee acts zijn uitgevallen. Earl Sweatshirt en Israel Vibration hebben beide hun tours afgelast.

Israel Vibration laat in een statement weten dat de groep absoluut klaarstond om aan de tour te beginnen maar dat het bookingskantoor de tour heeft afgelast.

De rapper Lomepal is toegevoegd aan de line-up. Meer informatie over wijzigingen in het programma wordt binnenkort bekend.

De 29e editie van Dour Festival vindt plaats van 12 tot en met 16 juli met onder andere Pendulum, Justice, Die Antwoord, Solange, The Gaslamp Killer, Trentemoller, The Kills, Crystal Castles, Phoenix, Noisia en Two Door Cinema Club. Tickets zijn via de website van het festival te verkrijgen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Reclamelandsfeer

FESTIVALS IN DE PLANNING? CHECK JE VERZEKERINGENNederland is een festivalland: in onze agenda zijn elk jaar meer dan 1800...

Sub:merged

FESTIVAL SUB:MERGED MAAKT BEGIN AAN LINE-UP DIE... Het Nederlandse techno festival Sub:Merged - The Gathering maakt een begin...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.