´Sziget Festival breidt vanaf volgend jaar uit naar Israel´

Sziget
´Sziget Festival breidt vanaf volgend jaar uit naar Israel´
Door Cartman91 op 26 juli 2017 - 12:18 1 Eerder dit jaar kwam het Hongaarse Sziget Festival in handen van een andere eigenaar. Hierdoor werd ook meteen gesproken over een mogelijke uitbreiding naar andere landen.

Vandaag meldt de website szigetnews.com dat de eerste stappen al ondernomen zijn. Er zijn al gesprekken bezig over een mogelijke uitbreiding naar Israël. Het idee is dat het festival in de buurt van Tel Aviv gehouden zou moeten worden. Dit jaar is het weliswaar nog te vroeg om een Sziget (gerelateerde) festival in Israël te houden, maar het idee is om vanaf volgend jaar al een editie te organiseren.

De organisatie zou in handen moeten komen van een van de grootste organisatoren in Israël: Zappa Group. Dit bedrijf heeft eerder al artiesten als The Prodigy, The Pet Shop Boys en David Guetta naar Israël gehaald. Tevens zijn zij al organisator van de Israëlische versie van Tomorrowland.

Bron: szigetnews.com

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ADE 2014 Amsterdam Dance Event

ADE PROGRAMMA IN SCHEEPSBOUWLOODS COMPLEET MET...Het Amsterdam Dance Event (ADE) heeft het volledige programma voor de...

lokerse feesten

ZARA LARSSON ANNULEERT LOKERSE FEESTEN De Zweedse popzangeres Zara Larsson heeft i.v.m. een conflicterend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.