Line-up Made In Belgium grotendeels bekend (o.a. Millionaire & Compact Disk Dummies)

Millionaire
Line-up Made In Belgium grotendeels bekend (o.a. Millionaire & Compact Disk Dummies)
Door ThomasS op 27 juli 2017 - 15:57 1 Poppodium Gebouw-T presenteert op zaterdag 18 november diverse Belgische bands tijdens het jaarlijkse Made In Belgium Festival. Op 2 podia treden tijdens de zevende editie onder andere Millionaire, Compact Disk Dummies, Tout Va Bien en Tin Fingers op.

De grote naam deze editie is Millionaire. De band rond zanger/gitarist Tim Vanhamel lag 12 jaar stil, maar is in 2017 weer helemaal terug. In 2001 maakte de band internationaal naam doordat het werd opgepikt en gepromoot door bands als Muse en Queens of the Stone Age. Frontman van Queens of the Stone Age, Josh Homme, tekende zelfs voor de productie van het tweede album ‘Paradisiac’ wat in 2005 werd uitgebracht.

Op het tweede podium van Made In Belgium wordt met name ruimte gegeven aan nieuw opkomend talent. Tin Fingers is zo’n band die op dit moment hard aan de weg timmert bij onze zuiderburen. Hoewel hun eerste EP nog moet verschijnen, gaan Tin Fingers al jaren als een lopend vuurtje door de Antwerpse indiescene. Met een even vintage als futuristisch synthpopgeluid hebben ze nogal wat weg van MGMT en Temples.

De komende maanden wordt er nog meer Belgisch talent aan de line-up van Made In Belgium toegevoegd. Tickets voor het festival zijn reeds te koop via de website van Gebouw-T en Ticketmaster. Meer informatie is te vinden via www.gebouw-t.nl.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop 2017

PUKKELPOP VOEGT SOLANGE AAN LINE-UP TOEDe Amerikaanse zangeres Solange , het jongere en eveneens getalenteerde...

Mixtream 2015

MIXTREAM FESTIVAL MAAKT PROGRAMMA ROND MET O.A.... Na onder meer Sue The Night, Mental Theo, The Sore Losers, Phalerieau, Holy...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.