Uitmarkt maakt locatie en programma 40ste editie bekend

review: Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Herman van Veen
Uitmarkt maakt locatie en programma 40ste editie bekend
Door op 1 Voor de veertigste keer vindt in Amsterdam de Uitmarkt plaats. Het evenement laat zien hoe rijk het culturele aanbod is in Nederland met muziek, dans, film, literatuur, poetry, toneel, cabaret, tentoonstellingen, comedy en lezingen.

Dit jaar vindt het plaats op een nieuwe locatie langs het Oosterdok: het eventterrein loopt van de SkyLounge Amsterdam, via de Openbare Bibliotheek Amsterdam, het Conservatorium, Bimhuis, Muziekgebouw aan ‘t IJ, naar het Marineterrein, Scheepvaartmuseum en NEMO Science Museum. In totaal zijn er 25 podia.

Op het I Amsterdam hoofdpodium treden Herman van Veen (foto), Jörgen Raymann met het New Cool Collective, DI-RECT, Tania Kross, het Nederlands Dans Theater, Boris, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Leona Phillipo, Thijs Boontjes, Verdi’s La traviata, Frits Sissing en Romy Monteiro op.

Verder zijn er ook onder meer optredens van Dolf Jansen, Ronald Snijders, Scapino Ballet, Radio Eliza en jazzzangeres Ntjam Rosie te zien.

Alle optredens zijn gratis bij te wonen. De Uitmarkt duurt van vrijdag 25 t/m zondag 27 augustus.festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. PAROV STELAR,...Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

Festyland

WAYLON, MEMPHIS MANIACS, JEBROER EN MEER NAAR... Op 6 en 7 oktober vindt de tiende editie van FestyLand plaats. Het festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.