'Dool cancelt Appelpop vanwege McDonalds podium'

Dool news_groot
'Dool cancelt Appelpop vanwege McDonalds podium'
Door op 1 Appelpop bericht dat Dool door onvoorziene omstandigheden hun optreden op Appelpop heeft afgezegd. De garagerockers van Bartek vervangen. De tweede show die Dool vandaag speelt, op Baroeg Open Air, gaat wel gewoon door.

Dool is de band met Ryanne van Dorst (Ella Bandita) als frontvrouw. Dit festivalseizoen speelden ze onder andere op Lowlands, Zwarte Cross, Parkpop, Dauwpop en Paaspop.

Wij denken door onderstaande tweet te weten wat de onvoorziene omstandigheden zijn geweest. Dool wilde niet op Appelpop spelen omdat ze op het McBlossom podium ingedeeld stonden. Dit is het Appelpop podium dat gesponsord wordt door de lokale McDonalds, een merk waarmee Dool blijkbaar niet geassocieerd wil worden.
Appelpop is een groot jaarlijks gratis toegankelijk festival, dat elk jaar georganiseerd kan worden omdat de lokale middenstand het festival sponsort.WiSH Outdoor

TWEEDE EDITIE VOOR ACE OF SPADES Paaspop Events en WiSH Outdoor organiseren voor de tweede keer het...

SXM Festival fonds_news

SXM FESTIVAL OP SINT-MAARTEN START FUNDRAISE-ACTIE... Het SXM Festival op het Caribische eiland Sint-Maarten was nog druk bezig...

REACTIES

geen avatar
zo 10 sep 2017 23:53

eatsleeprave.. Ik was Dool fan, kom zelf niet bij de mac, maar vind dit kinderachtig, Soort moralistische eet politie! Zelfs Paul Mc Cartny is niet zo gek! Laat mensen hun eigen keuzes maken. Ja dat doet Dool ook, toch stel je ook fans teleur dan.

 0
Avatar metalupyourass
ma 11 sep 2017 04:09

metalupyourass Qua respect voor de fans kan dit tellen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.