WOO HAH! Festival in 2018 drie dagen en op terrein Best Kept Secret

WOO HAH! 2018
WOO HAH! Festival in 2018 drie dagen en op terrein Best Kept Secret
Door RobZ op 15 september 2017 - 10:58 1 Spectaculair nieuws van organisatoren 013 en Mojo Concerts. WOO HAH! Festival zet een grote volgende stap in hun onstuimige groei. Afgelopen jaar was het festival voor het eerst twee dagen. Komend jaar wordt daar nog een dag bij geplakt en verhuist het festival naar een veel groter terrein. WOO HAH! 2018 vindt namelijk plaats op het evenemententerrein bij de Beekse Bergen. Ook Best Kept Secret en Decibel Outdoor worden hier gehouden.

WOO HAH 2018 gaat plaatsvinden op zaterdag 14 en zondag 15 juli. Dit is hetzelfde weekend als North Sea Jazz in Rotterdam. Het is daarom goed denkbaar dat Mojo grote hiphop-artiesten probeert voor beide festivals te boeken. Om dezelfde reden is Encore Festival naar het weekend van Lowlands verhuisd.

Het wordt verder mogelijk op WOO HAH! 2018 te kamperen. Voor deze kampeerders wordt een extra dag met live muziek geprogrammeerd. Dit gaat op 13 juli plaatsvinden. Net als op Best Kept Secret zijn er ook op WOO HAH! nu bungalows beschikbaar.

Er is nog geen informatie over de start van de voorverkoop van WOO HAH! 2018. We weten dus nog niet wanneer deze begint en wat de ticketprijzen worden. Natuurlijk houdt Festivalinfo je op de hoogte als er hier wel informatie over komt.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ParkstadLimburgTheatersnws

HEERLENS FESTIVAL JAZZOUT! VOEGT O.A. TONY ALLEN EN...Op 18 november wordt in het Parkstad Limburg Theater te Heerlen JazzOUT!...

platoplanet

THE OVERSLEPT, DE KAT EN BLACK STAR SOUND NAAR... De festivalorganisatie van PlatoPlanet heeft drie nieuwe namen onthuld. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.