My Baby aan line-up Freeze Festival in Neushoorn toegevoegd

My Baby
My Baby aan line-up Freeze Festival in Neushoorn toegevoegd
Door op 1 De Amsterdamse band My Baby timmert hard aan de weg. Zo stonden ze al in het voorprogramma van Seasick Steve, speelden ze op Glastonbury en hebben ze een Edison Award gewonnen voor het album Shamanaid. Bovendien spelen ze met hun meest recente album (Prehistoric Rhythm) de ene na de andere uitverkochte zaal plat.

Nu is dus bekend geworden dat My Baby op het Freeze Festival komt te spelen tussen 15 en 17 december in Neushoorn te Leeuwarden.

Eerder waren al Millionaire, Ohslo, The Overslept, Mira Aasma, Zippora Tieman en Katie Koss bevestigd voor het indoorfestival.

Een passe-partout kost je 27 euro. Vrijdagtickets kosten 12 euro, voor de zaterdag betaal je 17 euro. Op zondag is de familiedag en betaal je slechts 7 euro voor een kaartje.
Into the Void

INTO THE VOID FESTIVAL KRIJGT PODIUM TER ERE VAN...Stonerrock festival Into the Void brengt een mooi eerbetoon aan de onlangs...

Mezz

ROOTZZ MAAKT PROGRAMMA COMPLEET MET O.A. AWKARD I De festivalorganisatie van ROOTZZ heeft zojuist het programma helemaal rond...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.