Underworld in fietspassage Rijksmuseum tijdens Amsterdam Dance Event

Underworld
Underworld in fietspassage Rijksmuseum tijdens Amsterdam Dance Event
Door op 1 Vorig jaar was het Maceo Plex die een show gaf in de fietspassage onder het Rijksmuseum. Tijdens Amsterdam Dance Event 2017, dit jaar is het de beurt aan Underworld.

Underworld, bestaande uit Karl Hyde en Rick Smith, begon als synthpopband. Inmiddels zijn zij overgestapt naar de alternatieve techno. Je kan ze ook wel kennen van 'Born Slippy', wat de grootste hit van Underworld is. Ook werd een nieuwe versie van dit nummer, genaamd 'Born Slippy .NUXX' gebruikt in de soundtrack van de film 'Trainspotting'.

Op vrijdagavond 20 oktober kan je de show gratis bijwonen van 19:00 uur tot 23:00 uur. Wel moet je je aanmelden in groepen van maximaal 4 personen via deze link. Aanmelden kan tot 17 oktober, hierna volgt een loting.
metropool

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR BEERLAND IN METROPOOL (O.A....Metropool te Hengelo organiseert op 14 oktober Beerland . Bands en bier! Wat...

Sound of Revolution news

THE SOUND OF REVOLUTION IN KLOKGEBOUW VOEGT EXTRA... The Sound of Revolution in het Klokgebouw in Eindhoven verkoopt de tickets zo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.