Winnen: 2x2 kaarten voor Beerland in Metropool (o.a. Paceshifters en DOOL)

Beerland
Winnen: 2x2 kaarten voor Beerland in Metropool (o.a. Paceshifters en DOOL)
Door op 1 Metropool te Hengelo organiseert op 14 oktober Beerland. Bands en bier! Wat wil je nog meer? Ook is er een Barbecue Menu en uiteraard wordt er ook wijn en fris geschonken. Onder meer Millionaire, Paceshifters, DOOL en Fleddy Melculy komen een potje rocken.

Wil je graag naar dit evenement? Dan hebben we nu een leuke winactie voor je! Festivalinfo / Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Beerland.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Beerland'.

Deze winactie loopt tot en met 11 oktober.
The Great Escape Festival2

THE GREAT ESCAPE KONDIGT NEDERLAND AAN ALS PARTNER... The Great Escape , het festival voor nieuwe muziek gaat in 2018 samenwerken...

ADE 2014 Amsterdam Dance Event

UNDERWORLD IN FIETSPASSAGE RIJKSMUSEUM TIJDENS... Vorig jaar was het Maceo Plex die een show gaf in de fietspassage onder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.