ADV: 5 Kerst-cadeautips voor festivalgangers

Festivalsfeer LL 2013
ADV: 5 Kerst-cadeautips voor festivalgangers
Door op 1 Over een maand is het alweer december en krijg je het naast eindejaarslijstjes druk met Kerst en Sinterklaas. Vaak is het even zoeken naar een geschikt cadeau voor de naam die op je lootje staat. Of misschien weet je zelf niet wat je moet vragen. Om inspiratie op te doen zou je kunnen kijken op Cadeautjes.nl. Daar zijn nu bijvoorbeeld een hoop belevenissen voor mannen te vinden.

Ook hebben we op de redactie nagedacht over wat leuke (en handige!) cadeau's zijn voor festivalliefhebbers en vijf tips opgesteld.

Cadeautip #1: Kampeerspullen

Elk festivalseizoen is er een race op tenten en luchtbedden en vliegen ze de winkels uit. Dat zou je dit jaar voor kunnen zijn door alvast een mooi tentje uit te zoeken. Door ruimtegebrek verkopen ook mensen vaak een partytent op tweedehands-sites voor een zacht prijsje. Volgend jaar zou je zomaar met jouw vrienden de leukst ingerichte spot op de camping kunnen hebben.

Cadeautip #2: Festival- of concertkaarten

Erg voor de hand als cadeautje ligt natuurlijk een festival- of concertkaartje maar dat maakt het niet minder leuk. Veel van de zomerfestivals starten pas in 2018 met de voorverkoop maar bij Eindhoven Metal Meeting (15 en 16 december), MOMfest (27 januari), Rewire (6 t/m 8 april) en Rock Am Ring (1 t/m 3 juni) kun je nu al terecht. Sziget (8 tot 15 augustus) start op 8 november met de voorverkoop.

Voor concertkaarten kun je ook ons ticketoverzicht raadplegen. Er zijn bijvoorbeeld nog kaartjes voor Depeche Mode (13 januari), Steel Panther (3 februari) en King Gizzard & the Lizard Wizard (5 en 6 maart).

Cadeautip #3: Bierproeverij

Festivals en bier gaan goed samen en tegenwoordig wordt er steeds meer speciaalbier gedronken. Om daar met jouw vrienden een echte kenner in te worden zou je een avondje proeven bij een lokale bierboetiek cadeau kunnen doen.

Cadeautip #4: Oordoppen

Weinig festivalbezoekers ondernemen iets om hun gehoor te beschermen terwijl een groot deel wel eens gehoorklachten ervaart. Een goed stel oordoppen kan een hoop ellende voorkomen. Je zou er een festival- en concertliefhebbende vriend dus een groot plezier mee kunnen doen.

Cadeautip #5: Platen

Dit is natuurlijk ook een inkoppertje. Duik een platenzaak in om een fysiek exemplaar te halen van de muziek van dat toffe bandje dat je vorig jaar in de Lima-tent zag.

Succes met het uitzoeken en het geven!Tyler The Creator 1

TYLER THE CREATOR, AURORA EN A PERFECT CIRCLE NAAR...Zojuist heeft de festivalorganisatie van NorthSide nieuwe namen onthuld van...

Freeze festival

FREEZE FESTIVAL KOMT MET 19 NIEUWE NAMEN (O.A.... De organisatie van Freeze Festival heeft weer een nieuwe reeks namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.