'Pinkpop komt met Dance-Stage'

review: Mysteryland 2017 - Zaterdag Showtek
'Pinkpop komt met Dance-Stage'
Door op 1 Pinkpop-organisator Jan Smeets laat in gesprek met Festileaks weten voor de komende Pinkpop editie in 2018 een Dance-Stage te willen introduceren.

Afgelopen jaar was er nog kritiek op de komst van Martin Garrix naar het festival, maar met zijn show liet Garrix weten dat een DJ op zo'n festival als Pinkpop wel degelijk mogelijk is.

Het probleem is alleen dat DJ's niet graag naar Pinkpop willen komen gezien ze het liefst 's nachts spelen, maar Pinkpop heeft geen vergunning voor nachtelijke optredens. Het probleem lijkt opgelost door DJ's op een overdekte podium te laten spelen. Dit komt ook de visuele effecten ten goede. Jan Smeets kon dus niet veel meer details geven behalve dat het om een overdekte podium gaat.

Eerder werden al Foo Fighters en Bruno Mars als headliners voor het festival bevestigd, dat plaatsvindt van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. De ticketverkoop start op 24 februari, over de prijzen is nog niks bekend.

Foto: Mysteryland 2017 door Linde Dorenbos.Female Metal Event news

FEMALE METAL EVENT (FEMME) MAAKT DATUM 2018 EDITIE...Het Eindhovense Female Metal Event (FemMe) heeft voor de 2018 editie de datum...

Popronde

POPRONDE SLUIT GROOTS AF IN Q-FACTORY (O.A. AMBER... De Popronde is een rondreizend festival en daar komt na 10 weken alweer een...

REACTIES

geen avatar
wo 01 nov 2017 13:20

eatsleeprave.. Het einde der tijden was al veel eerder ingezet en vervolgt zich gestaag, niet dance Valley van het zuiden...Met Justin Bibbert als hun MC.

 -1
Avatar bartolomeus
wo 01 nov 2017 13:55

bartolomeus Mwa, Pukkelpop doet het al jaren en daar werkt het meer dan prima. Ligt er maar net aan hoe je het aanpakt. maar dat geldt voor veel ;-)

 -1
geen avatar
wo 01 nov 2017 21:35

eatsleeprave.. Pukkelpop wat gelijk staat aan Lowlands ook gaan vergelijken met Pinkpop, man snap jij het wel?
Aanpakken noemt ie 't met Garrix en bibbert.

 -1
Avatar pijnacker
wo 01 nov 2017 22:09

pijnacker eatsleepraverepeat schreef:
Pukkelpop wat gelijk staat aan Lowlands ook gaan vergelijken met Pinkpop, man snap jij het wel?
Aanpakken noemt ie 't met Garrix en bibbert.


Ga jij eigenlijk nog ?

 0
geen avatar
wo 01 nov 2017 23:16

eatsleeprave.. Ik ga op zeker, niet meer, ll ook niet meer.

 -1
Avatar bartolomeus
do 02 nov 2017 11:08

bartolomeus hahaha, de aanname dat ik het ene festival met het ander vergelijk maak jij ervan. Ik geef alleen aan dat het best kan werken. Jammer dat je zo gefrustreerd erover bent maar dat zal vast goede redenen hebben..

 -1
geen avatar
do 02 nov 2017 14:07

eatsleeprave.. Ik ben niet het type voor frustraties...Als pp eenmalig met een bieber aan komt zetten, is dat hun keus, alleen verander je dan idd drastisch het publiek. Maar beter wordt het er niet van. Of vind jij bieber beter dan de Rolling Stones?

 -1
Avatar pijnacker
za 04 nov 2017 16:54

pijnacker eatsleepraverepeat schreef:
Ik ben niet het type voor frustraties...Als pp eenmalig met een bieber aan komt zetten, is dat hun keus, alleen verander je dan idd drastisch het publiek. Maar beter wordt het er niet van. Of vind jij bieber beter dan de Rolling Stones?


'Pearl Jam wordt in december aangekondigd als 3e headliner'
Jan Smeets meldt aan Festileaks dat we, als alles volgens plan loopt, de bekendmaking van de 3e headliner begin december mogen verwachten.
Via een betrouwbare bron hebben we vernomen dat er een voorcontract getekend is met Pearl Jam.
Jan Smeets laat in het midden of de 3e act al vast ligt, maar dat het er goed uit ziet. Deze uitspraak zal dan verwijzen naar dit voorcontract volgens onze bron.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.