Download Festival UK heeft met Avenged Sevenfold tweede headliner te pakken

Download Festival news_groot
Download Festival UK heeft met Avenged Sevenfold tweede headliner te pakken
Door Cartman91 op 08 november 2017 - 10:56 1 De Britse editie van Download Festival maakte onlangs de eerste headliner in de vorm van Ozzy Osbourne bekend, nu pakt het festival door met de aankondiging van de tweede headliner.

Deze tweede headliner is Avenged Sevenfold, de Amerikaanse band stond eerder dit jaar nog in de Ziggo Dome te Amsterdam en zal komende zomer te bewonderen zijn op de buitenlandse festivals Rock am Ring, Rock im Park en Download Festival (zowel in Madrid als in de UK).

Voor de Franse editie in Parijs is tevens bekend geworden dat de Foo Fighters als tweede act (na Ozzy Osbourne) op het festival zal staan. In Madrid waren naast Ozzy Osbourne en nu dus ook Avenged Sevenfold eerder al Judas Priest, Marilyn Manson, A Perfect Circle, Bullet For My Valentine, Clutch, Tesseract en Galactic Empire aangekondigd. Daar komt nu ook nog Rise Against bij.

Download Festival in de UK zal plaatsvinden van 8 t/m 10 juni in Donington Park. In Parijs vindt het festival plaats van 9 t/m 11 juni en tot slot wordt de editie in Madrid gehouden van 28 t/m 30 juni.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

DICE IN TIVOLIVREDENBURG MAAKT VOOR ZESDE EDITIE...De Utrechtse showcase-avond DICE wordt op 25 november alweer voor de zesde...

Oscar and the Wolf

OSCAR AND THE WOLF RICHTING WERCHTER BOUTIQUE Na Bruno Mars bevestigt Werchter Boutique vandaag ook de komst van Oscar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.