Nick Cave and the Bad Seeds en ticketinfo voor Rock Werchter 2018

Rock Werchter 2018 news_groot
Nick Cave and the Bad Seeds en ticketinfo voor Rock Werchter 2018
Door op 1 Rock Werchter maakt vandaag haar eerste bevestiging bekend. En zoals we van het festival gewend zijn, prijkt er gelijk een mooie naam op het affiche. Nick Cave and the Bad Seeds komt op zondag 8 juli 2018 naar de Belgische festivalweide.

Dit is ook het sein om de kaartverkoop van Rock Werchter 2018 te beginnen. De kaartverkoop van Rock Werchter start op zaterdag 25 november om 10:00 uur. Vanzelfsprekend hebben wij de ticketlink voor je! Een Rock Werchter combiticket gaat 238 euro kosten. Dagtickets (donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag) gaan voor 102 euro over de toonbank. En als je wilt overnachten, dan moet je ook een campingticket aanschaffen.

Wij kunnen je een herinneringsmail sturen als de kaartverkoop begint! Hier stel je zo'n ticketreminder in.

Nick Cave was met zijn Bad Seeds afgelopen oktober nog te zien in het Sportpaleis te Antwerpen en de Ziggo Dome te Amsterdam. Dit leverde twee uitverkochte en zeer intense shows op. In 2009 en 2013 stond Nick Cave ook al op Rock Werchter.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 5 t/m 8 juli. Het festival kan altijd rekenen op de komst van de grootste namen. Vorig jaar stonden bijvoorbeeld Foo Fighters, Radiohead, Kings of Leon en Arcade Fire op het programma. Hier vind je onze Rock Werchter 2017 informatie.Dour Festival

TYLER, THE CREATOR NAAR DOUR FESTIVALNa de aankondiging van de Engelse producent Mura Masa laat de organisatie van...

Motel Mozaique

MOTEL MOZAIQUE 2018 MAAKT DATA EN EERSTE NAMEN... In april 2018 viert Motel Mozaïque drie dagen lang de 18e editie van MOMO...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.