Gorillaz ook richting Rock Werchter 2018

Gorillaz
Gorillaz ook richting Rock Werchter 2018
Door RobZ op 22 november 2017 - 09:07 1 Gisteravond was Gorillaz met hun 'Humanz Tour' te zien in de Ziggo Dome te Amsterdam en vanavond is het Vorst Nationaal in Antwerpen aan de beurt. Maar de virtuele groep komt terug! Op donderdag 5 juli staat Gorillaz namelijk op het mainstage van Rock Werchter 2018! Gorillaz reist verder af naar onder meer Rock am Ring, Rock in Park en het Roskilde festival.

De bevestiging van Gorillaz voor Rock Werchter betekent de tweede naam voor het festival. Eerder bevestigde Rock Werchter al de komst van Nick Cave and the Bad Seeds!

Volgens het festival volgen er snel meer bevestigingen!

De kaartverkoop van Rock Werchter start aanstaande zaterdag 25 november om 10:00 uur. Vanzelfsprekend hebben wij de ticketlinks voor je! Een Rock Werchter combiticket gaat 238 euro kosten. Dagtickets (donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag) gaan voor 102 euro over de toonbank. En als je wilt overnachten, dan moet je ook een campingticket aanschaffen.

Wij kunnen je een herinneringsmail sturen als de kaartverkoop begint! Hier stel je zo'n ticketreminder in.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 5 t/m 8 juli. Het festival kan altijd rekenen op de komst van de grootste namen. Vorig jaar stonden bijvoorbeeld Foo Fighters, Radiohead, Kings of Leon en Arcade Fire op het programma. Hier vind je onze Rock Werchter 2017 informatie.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ticketwet2

TWEEDE KAMER NEEMT MOTIE AAN OM WOEKERHANDEL TICKETS...Recentelijk werd een initiatiefwet om woekerhandel met concert- en...

Alle Remmen Los

ALLE REMMEN LOS FESTIVAL MAAKT LINE-UP BEKEND Op 9 en 10 mei 2018 is het tijd voor het Alle Remmen Los Festival . Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.