Ook Queens of the Stone Age naar Rock Werchter

Queens of the Stone Age
Ook Queens of the Stone Age naar Rock Werchter
Door RobZ op 24 november 2017 - 09:48 1 Het zat er aan te komen na het nieuws dat Queens of the Stone Age op 30 juni een show in Londen zou doen. De band onder leiding van Josh Homme komt ook naar Rock Werchter 2018! Queens Of The Stone Age is de tweede headliner voor donderdag 5 juli.

Rock Werchter vindt volgend jaar plaats van donderdag 5 juli tot zondag 8 juli in het Festivalpark in Werchter (België). Drie artiesten zijn nu aangekondigd. Queens Of The Stone Age en Gorillaz zijn er op donderdag 5 juli. Voor zondag 8 juli werd Nick Cave And The Bad Seeds al aangekondigd. Meer namen voor Rock Werchter 2018 volgen binnenkort!

Queens of the Stone Age is geen onbekende gast voor Rock Werchter. Het wordt de 7e keer dat de band op Rock Werchter speelt. De laatste keer dat de band van Josh Homme in Werchter op het podium stond was 2011.

De kaartverkoop van Rock Werchter start aanstaande zaterdag 25 november om 10:00 uur. Vanzelfsprekend hebben wij de ticketlinks voor je! Een Rock Werchter combiticket gaat 238 euro kosten. Dagtickets (donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag) gaan voor 102 euro over de toonbank. En als je wilt overnachten, dan moet je ook een campingticket aanschaffen.

Wij kunnen je een herinneringsmail sturen als de kaartverkoop begint! Hier stel je zo'n ticketreminder in.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 5 t/m 8 juli. Het festival kan altijd rekenen op de komst van de grootste namen. Vorig jaar stonden bijvoorbeeld Foo Fighters, Radiohead, Kings of Leon en Arcade Fire op het programma. Hier vind je onze Rock Werchter 2017 informatie.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



fortarocknieuwsklein

FORTAROCK VOEGT ALESTORM, SATYRICON, BODY COUNT...Eerder waren al Thy Art is Murder, Nightwish, Parkway Drive, Meshuggah,...

VOLT Festival1

LIMP BIZKIT, DEPECHE MODE, IRON MAIDEN EN MEER OP... Vandaag zijn er weer nieuwe namen onthuld van het festivalprogramma van VOLT...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.