BLØF en Anouk eerste namen voor Strandfestival ZAND 2018

Anouk
BLØF en Anouk eerste namen voor Strandfestival ZAND 2018
Door evaruiten op 04 december 2017 - 10:47 1 Op 25 augustus is het tijd voor de 11e editie van het Strandfestival ZAND. Het festival wordt ieder jaar gehouden op het strand van Almere met ruim 25.000 bezoekers. Zojuist zijn de eerste twee namen van de line-up bekend gemaakt: BLØF en Anouk (foto)!

De Zeeuwse band BLØF is al vier keer eerder op het festival geweest en komen aankomend jaar voor de 5e keer een optreden geven. Voor de Haagse zangeres Anouk wordt het de tweede keer op het podium van het festival.

De 5.000 early bird tickets werden onlangs binnen een week verkocht. Maar de reguliere kaartverkoop is nog steeds volop bezig! Kaarten voor ZAND kosten tussen de 34,50 euro en de 134,- euro (excl. servicekosten) en zijn te verkrijgen via de website van het festival.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Holland International Blues Festival

EX-BEATLE RINGO STARR NAAR HOLLAND INTERNATIONAL... Ringo Starr gaat met zijn All Starr Band touren door Europa en doet...

Woo Hah! festival news

DRIEDAAGS WOO HAH! KOMT MET EERSTE BEVESTIGINGEN... De eerste namen voor de vijfde editie van WOO HAH! zijn bekend. Het festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.