Walden winnaar Nu of Nooit en mag Pinkpop 2018 openen

Pinkpop 2018 news_groot
Walden winnaar Nu of Nooit en mag Pinkpop 2018 openen
Door Cartman91 op 11 december 2017 - 12:16 1 Afgelopen weekend (9 december) vond de finale 'Nu of Nooit' plaats in Volt te Sittard. Zoals ieder jaar wordt deze competitie exclusief voor Limburgse bands en artiesten gehouden. De winnaar mag de eerstvolgende editie van Pinkpop openen op de Mainstage. Tevens is die ook te zien tijdens de Pinkpop Persconferentie in Paradiso, dat komend jaar plaatsvindt op 21 februari. Hier wordt dat ook de line-up van Pinkpop (grotendeel) bekend gemaakt.

Walden is ontstaan uit Cees & Mees, die eerder al in zalen als de Effenaar en TivoliVredenburg speelden maar ook op Cortonville.

Voor Pinkpop zijn eerder al de headliners Pearl Jam, Bruno Mars en Foo Fighters bekend gemaakt. Het festival vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. De ticketverkoop voor de 49ste editie van Pinkpop gaat op 24 februari van start. Prijzen zijn nog niet bekend, wel was eerder al bekend gemaakt dat de ticketprijzen dit jaar omhooggaan vanwege de sterke line-up die ons staat te wachten.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



megapiratennews.gif

MEGA PIRATEN FESTIJN IN 2018 WEER NAAR GELREDOME...Het Mega Piraten Festijn keert op zaterdag 8 december 2018 weer terug naar...

Into The Great Wide Open news

DATA INTO THE GREAT WIDE OPEN EN HERE COMES THE... Hoewel we nog aan het begin van de winter zitten zijn de data voor Here...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.