Extra dag voor Concert at SEA

Racoon
Extra dag voor Concert at SEA
Door evaruiten op 20 december 2017 - 12:46 1 Concert at SEA, dat gehouden wordt op 29 en 30 juni 2018, komt dit jaar met iets nieuws. Eerder werd bekend dat onder andere Sting en Alanis Morissette op het festival te zien zijn.

Op donderdag 28 juni zal een gedeelte van het festivalterrein open zijn voor bezoekers om het Concert at SEA weekend goed te laten beginnen. Het festival wordt gehouden op de Brouwersdam te Zeeland.

Deze dag spelen Racoon, Danny Vera en Het Zeeuws Orkest met BLØF. Een ticket voor de donderdagavond kost 43,50 euro (incl. servicekosten) en zit niet bij het weekendticket inbegrepen.

Op donderdag 21 december 10:00 begint de voorverkoop, de reguliere verkoop begint op 1 februari. Tickets zijn via de website van het festival te verkrijgen.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dauwpop news

THE HIVES, HAEVN, MY BABY EN NOG ZES NAMEN ERBIJ...Het Hellendoornse festival Dauwpop heeft vandaag maar liefst negen naam aan...

Dynamo Metalfest news1

GHOST ALS HEADLINER AAN DYNAMO METAL FEST TOEGEVOEGD Het Eindhovense Dynamo Metal Fest heeft in Ghost een headliner gevonden....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.