Drie nieuwe namen erbij voor Fortarock: Opeth, Baroness en Death Alley

Fortarock algemeen
Drie nieuwe namen erbij voor Fortarock: Opeth, Baroness en Death Alley
Door Cartman91 op 22 december 2017 - 12:14 1 Zojuist heeft Fortarock de line-up uitgebreidt met de toevoegingen van Opeth, Baroness en Death Alley.

Eerder waren onder meer al Nightwish, Parkway Drive, Body Count feat. Ice-T, Meshuggah, Kreator, Alestorm en Satyricon bevestigd.

Fortarock vindt in 2018 plaats op 1 en 2 juni, wederom in Goffertpark te Nijmegen.

Combitickets zijn te verkrijgen voor 89 euro per stuk. Een dagkaart voor de vrijdag kost je 49 euro en voor de zaterdag ben je 59 euro kwijt. Ook zijn er nog early birds te verkrijgen in gelimiteerde oplage. Voor de vrijdag kost deze 42,50 euro en voor de zaterdag 52,50 euro. Kosten zijn exclusief servicekosten.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Festival sfeer

FESTIVALTICKETS MET KERSTKORTING (TOT 20%) VOOR O.A....Festivals bezoeken is natuurlijk leuk, maar het is nog leuker als je op je...

Nordic Delight news

HÖGNI VOEGT ZICH BIJ PHLAKE EN GREAT NEWS OP NORDIC... De line-up van het Utrechtse indoorfestival Nordic Delight is nu compleet. De...

REACTIES

Avatar romy74
di 26 dec 2017 16:50

romy74 Jezus wat slecht zelfs een mega headliner kan FR2018 niet redden . RIP FR

 0
Avatar graspop20
do 28 dec 2017 17:16

graspop20 romy74 schreef:
Jezus wat slecht zelfs een mega headliner kan FR2018 niet redden . RIP FR


Nightwish is een mooie headliner. Je moet Fortarock niet meer vergelijken met GMM en Hellfest, maar met Alcatraz. De nieuwe headliners zoals Nightwish, Sabaton, Volbeat, Within Temptation e.d. zullen hier een mooie bijdrage aan leveren komende jaren.
Fortarock is gewoonweg het oude Fields of Rock in een nieuw jasje.
Zelfs het logo met de bliksemschicht hebben ze overgenomen.
Doordat er in Belgie en Duitsland grootste metalfestivals met een vaste aanhang zijn, zal Nederland altijd het ondergeschroven kindje blijven.
Fortarock lijkt veel bands te boeken die GMM vorig jaar al heeft geplaatst, waardoor ze zich kunnen profileren met een ander aanbod.
Fortarock heeft het voor ons vergalt door Within Temptation niet als headliner op het affiche te plaatsen, terwijl ze wel degelijk één dag afsloten.
Fortarock moet meer de breedte in, meer Nederlandse acts, meer undergroundacts, met één grote headliner (die GMM niet heeft) en enkele hypebands.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.