Festival-optredens van Boef geannuleerd vanwege uitspraken (update)

Boef
Festival-optredens van Boef geannuleerd vanwege uitspraken (update)
Door sjoertb op 04 januari 2018 - 10:59 1 De organisatie van Muze Misse heeft besloten dat Boef niet meer welkom is om op het festival op te treden aankomende zomer. Reden voor de beslissing zijn de recente controversiële uitspraken van de rapper. De organisatie neemt afstand van de uitspraken en is op zoek naar een alternatieve artiest.

Boef had autopech en werd door drie vrouwen geholpen. Op Snapchat noemde hij de vrouwen "kechs". Een woord dat in de Nederlandse straattaal gebruikt wordt voor hoer en slet.

Na de eerste ophef over zijn Snaps deed Boef er nog een schepje bovenop door een video te plaatsen waarin hij zijn uitspraken en zijn visie over vrouwen in het uitgaansleven verdedigde. Later bood hij zijn excuses aan bij RTL Boulevard.

Muze Misse vindt op 1 juli plaats in Oss. Op het programma staan onder meer Golden Earring, Roxeanne Hazes en Supermoon. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Ook de optredens die Boef zou doen op vakantiebestemmingen van reisorganisatie GOfun gaan niet meer door.

UPDATE: Ook de organisatie van Paaspop heeft besloten dat de show van de rapper op de aankomende editie niet doorgaat.

Paaspop vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in Schijndel met onder meer De Jeugd Van Tegenwoordig, Triggerfinger, Kensington, Guus Meeuwis, The Bloody Beetroots, Iggy Pop, Millionaire, Black Sun Empire en Jebroer op het programma. Gisteren werd het nieuwe jaar nog ingeluid met een verse reeks nieuwe artiesten. Meer informatie.


Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Loveland van Oranje

KONINGSDAG EDITIE LOVELAND MAAKT LINE-UP BEKEND O.A....Tijdens Koningsdag (27 april) viert heel Nederland de verjaardag van...

Paaspop

21 NAMEN O.A. RICO & STICKS, TRIGGERFINGER EN... Paaspop heeft voor 2018 duidelijke goede voornemens. De editie van 2018 moet...

REACTIES

geen avatar
do 04 jan 2018 16:52

marcus75 goed zo. Overal cancelen deze gek. En niet voor zijn uitspraken hoor maar gewoon omdat hij bagger muziek maakt...

 2
geen avatar
do 04 jan 2018 18:03

S.Verschoor Hij heeft zeker een voorbeeld functie. Je gaat vrouwen niet zo laag behandelen. Eigen schuld!!!

 1
geen avatar
ma 08 jan 2018 04:46

eatsleeprave.. Ja voorbeeld voor jeugd uit Magreb landen, jochies van 10-25 jaar dus...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.