Roskilde, Lowlands & Pukkelpop nieuws + help Metropolis

Door yeahroen op 28 mei 2002 - 18:17 ROSKILDE
Alsof de [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=260]line-up[url] voor Roskilde nog niet groot genoeg was...
Wederom zijn er vier namen toegevoegd.
Het gaat om de twee Deense acts SUPERHEROES en JUNIOR SENIOR, ALEC EMPIRE (welke in Nederland op Waldrock te zien zal zijn) en de Zweedse heavy rockers MUSTASCH.

LOWLANDS
Helaas heeft Tomahawk haar Europese tournee afgezegd, hierdoor zullen ze niet op Lowlands komen. Het leek alsof Mike Patton alles tegelijk en door elkaar aankon, kennelijk is hij toch ook maar een mens en is er ook voor hem een punt waar het allemaal een beetje te veel wordt...
Meest recente toevoeging aan het Lowlands [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=257]programma[url] is het Noorse Royksopp.

PUKKELPOP
Deze week meldden wij reeds dat Suede op Pukkelpop zal spelen. Inmiddels heeft Pukkelpop goeroe Pirate Pukkel ook HOT WATER MUSIC en Miss Kitten & The Hacker bekend gemaakt.
Klik [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=330]hier[url] voor de line-up.

METROPOLIS
Het lijkt er op dat het gratis te bezoeken Metropolis festival wat jaarlijks in Rotterdam gehouden wordt wegens sponsorproblematiek dit jaar niet door kan gaan.
De jongerenafdeling van de Rotterdamse politieke partij SP, houdt momenteel een handtekeningenactie waarmee hopelijk de gemeente te overtuigen is van het cultureel belang van dit sympathieke festival.
Natuurlijk steunt Festivalinfo dit initiatief van harte.
Als jij ook van mening bent dat Metropolis voor 2002 gered moet worden, dan kun je
[url2=http://rood.sp.nl/rotterdam/metropolis.stm]HIER TEKENEN[url2]Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.