Zwarte Cross krijgt ook Volbeat over de vloer

review: Volbeat - 15/11 - Ziggo Dome
Zwarte Cross krijgt ook Volbeat over de vloer
Door op 1 Zojuist heeft de organisatie van Zwarte Cross aangekondigd dat niemand minder dan Volbeat de line-up van dit jaar komt versterken. De Deense metalband zal op vrijdag 13 juli een optreden geven op het festival in Lichtenvoorde.

Eerder werd al aangekondigd dat De Dijk, Triggerfinger, Gogol Bordello, Millionaire, Death Alley, Nieuwegrond, Mike Williams, The Band of Heathens, The Goat Roper Rodeo Band, Reverse Cowgirls, Certain Animals, Hilltop Howlers, Bökkers, De Motorband en Pé Daalemmer & Rooie Rinus op het festival zullen spelen.

Zwarte Cross vind plaats op 12 tot en met 15 juli in het Gelderlandse plaatsje Lichtenvoorde. Dagkaartjes voor de Zaterdag en zondag zijn helaas al uitverkocht maar je kunt voor 27,50 nog een dagkaart voor de vrijdag bemachtigen. Meer informatie en kaarten vind je op de website van Zwarte Cross.

Arctic Monkeys1

ARCTIC MONKEYS MOGELIJK NAAR BEST KEPT SECRET,...Met een coördinatenspel op Instagram geeft de band Arctic Monkeys een...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

TIEN EUROSONIC NOORDERSLAG TIPS VAN ARNOLD... Vanaf 17 januari barst Eurosonic Noorderslag in Groningen weer los. Met ruim...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.