Intergalactic Lovers aan Ik Zie U Graag in Mezz toegevoegd als headliner

intergalactic lovers
Intergalactic Lovers aan Ik Zie U Graag in Mezz toegevoegd als headliner
Door op 1 Ik Zie U Graag is een Belgisch indoorfestival in Nederland, om precies te zijn in de Mezz te Breda. Dit jaar vindt het festival plaats op 6 en 7 april.

Eerder waren al Novastar, King Dalton, Hydrogen Sea's Automata, Dirk., Tin Fingers, The Very Very Danger, Sun Gods en Pale Grey. Daar komt nu Intergalactic Lovers bij als headliner.

Intergalactic Lovers is al de tweede headliner die bevestigd is, de komende weken worden er nog twee namen aan de line-up toegevoegd. Op Ik Zie U Graag staan uitsluitend Belgische acts.

Afgelopen september bracht Intergalactic Lovers alweer hun derde album (Exhale) uit. Met de eerste single van die plaat (Between The Lines) slaat de band een nieuwe weg in, een van postpunk en de duistere zijde van indierock.

Verder staat de band in Doornroosje, Nijmegen (vanavond, 12 januari), Muziekgieterij, Maastricht (13 januari) en Ancienne Belgique, Brussel (14 februari) en op het Cactusfestival te Brugge tussen 13 en 15 juli.

Tickets voor Ik Zie U Graag zijn al te verkrijgen. Dagkaarten voor vrijdag en zaterdag kosten 24,50 euro. Ook zijn er early bird passe-partout kaarten beschikbaar voor 32,50 euro.
Exit Festival news

EERSTE LIJST MET NAMEN VOOR EXIT FESTIVAL O.A....Afgelopen editie was er al het een en ander veranderd aan de Dance Arena op...

Retropop news

RETROPOP VOEGT DRIE NIEUWE NAMEN TOE AAN LINE-UP Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni vind Retropop weer plaats in Emmen. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.