Eerste lijst met namen voor Exit Festival o.a. Richie Hawtin, Ida Engberg & Adam Beyer en Ben Klock

Exit Festival news_groot
Eerste lijst met namen voor Exit Festival o.a. Richie Hawtin, Ida Engberg & Adam Beyer...
Door op 1 Afgelopen editie was er al het een en ander veranderd aan de Dance Arena op het Servische Exit Festival. Voor de komende editie staan er nog meer vernieuwingen in de planning. Met de introductie van de 'Techno Thursday' op de eerste festivaldag zijn daar ook meteen de eerste namen aan toegevoegd.

Op de eerste festivaldag zijn Richie Hawtin, Adam Beyer & Ida Engberg, Ben Klock, Amelie Lens, Anastasia Kristensen, DJ Jock, Dušan Nikolić en Runy van de partij.

Exit Festival vindt plaats van 12 t/m 15 juli in het middeleeuwse Petrovaradin Fort in Novi Sad te Servië.

Afgelopen jaar kwam Exit Festival met de 'Summer of Love', waarmee vier festivals in de regio bezocht konden worden door het aanschaffen van een kaartje. Dit keer komt het festival met 'Exit Freedom', waarmee vijf festivals (Exit in Servië, Festival84 in Bosnië en Herzegovina, Sea Star in Kroatië, Revolution in Roemenië en Sea Dance in Montenegro) bezocht kunnen worden. Voorwaarde is wel dat je al in het bezit van een kaartje moet zijn, of er zo snel mogelijk een moet kopen. Bij aanschaf van een Exit festival ticket kan je tussen 15 en 28 februari gratis toegang tot de overige vier festivals aanvragen.

Tickets voor Exit Festival kosten tussen de 102,59 en 288,19 euro en zijn al te verkrijgen.Oranjebloesem news

ORANJEBLOESEM KOMT MET LINE-UP MET O.A. JUNGLE BY...Oranjebloesem is een Amsterdams dance-festival tijdens Koningsdag. Het...

Ik Zie U Graag news

INTERGALACTIC LOVERS AAN IK ZIE U GRAAG IN MEZZ... Ik Zie U Graag is een Belgisch indoorfestival in Nederland, om precies te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.