Winnen: 2x2 kaarten voor MOMfest 2018 (o.a. DeWolff en DOOL)

review: Baroeg Open Air 2017 Dool
Winnen: 2x2 kaarten voor MOMfest 2018 (o.a. DeWolff en DOOL)
Door op 1 MOMfest 2018 is een festival in het Noord-Brabantse Erp waar één keer per jaar de Monsterhallen veranderen in een uitstekende festivallocatie. Met optredens van o.a. DeWolff en DOOL wordt het ook dit jaar weer een waar rockfeest.

Op zaterdag 27 januari vindt MOMfest plaats. Zou je het graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'MOMfest 2018'.

Deze winactie loopt tot en met 22 januari.
awakenings festival 2016

LINE-UP AWAKENINGS FESTIVAL BEKEND (O.A. CARL COX,...Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli strijkt het Awakenings festival voor de...

Down the Rabbit Hole 2015

DOWN THE RABBIT HOLE MAAKT 18 NIEUWE NAMEN BEKEND... De vijfde editie van Down The Rabbit Hole vindt van 29 juni tot en met 1 juli...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.