Kristian Kostov wint Public Choice Award

Eurosonic Noorderslag
Kristian Kostov wint Public Choice Award
Door evaruiten op 18 januari 2018 - 14:56 1 Op woensdag 17 januari was het tijd voor de uitreiking van de jaarlijkse European Border Breakers Awards (EBBA), de Europese muziekprijs voor nieuwe, veelbelovende artiesten.

Tijdens de 15e editie van de awardshow is de nog maar 17-jarige Kristian Kostov gekozen tot de grote winnaar van de Public Choice Award. De Bulgaarse zanger kreeg een overweldigend aantal online-stemmen.

Kristian Kostov begon al met zingen op zijn zesde jaar, waarna hij in de groep 'Neposedy' belandde. Sinds 2011 gaat hij door het leven als solo artiest. De nummers 'Beautiful Mess' en 'The One (I Need You)' zouden je dan misschien ook wel bekend in de oren kunnen komen.

Andere winnaars van de 2018 EBBA Awards zijn: Alice Merton, Alma, Off Bloom Sigrid, Skott, Youngr, The Blaze en Salvador Sobral.


Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Les Ardentes news

LES ARDENTES VOEGT DAMIAN 'JR GONG' MARLEY, ANGÈLE... Enkele dagen geleden werden nog Lil Kleine, 6lack, A$AP Twelvyy en Lil Pump...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

LOWLANDS EN DOWN THE RABBIT HOLE WINNEN EUROPEAN... Tijdens Eurosonic Noorderslag worden elk jaar de European Festival Awards...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.